Gloria-UC Nieuws

Lees hier de laatste versie van het
Gloria-UC nieuws

Wilt u het Gloria-UC nieuws in de toekomst wekelijks via e-mail ontvangen dan kunt u zich hier aanmelden.

Teamindelingen jeugd seizoen 2017-2018

Voor de TC Jeugd van Gloria UC is het de afgelopen tijd weer een drukke periode geweest. Richting het einde van het ene seizoen dient al weer een start gemaakt te worden met het volgende. We proberen bij de teamindeling zo zorgvuldig mogelijk te werk te gaan. Het is en blijft echter een ingewikkelde puzzel, waarbij we niet altijd aan ieders wensen en verwachtingen kunnen voldoen.

We hebben allereerst te maken met de leeftijdsgrenzen die de ​KNVB bepaalt​.​ ​Binnen deze kaders maken wij zelf de indeling​, waarbij het belang van de kinderen én dat van Gloria UC voorop staan​. Om deze indeling te maken praten we ​gedurende een seizoen regelmatig ​met trainers/coaches en kijken w​e​ zelf naar ​trainingen/​wedstrijden. Vervolgens kijken we naar talent en ontwikkeling, spelniveau en spelplezier en naar sociale aspecten.

​Let op: omdat de ervaring leert dat we ook de komende maanden nog aan- en afmelders mogen verwachten, kunnen er altijd nog wijzigingen plaatsvinden. ​Als wij iets over het hoofd hebben gezien of u heeft (zwaarwegende) redenen om de indeling anders te willen zien, dan kunt u dat aangeven op: jeugdsecretariaat@gloria-uc.nl.

Klik hier voor een overzicht van de indelingen.

TC Jeugd Gloria UC
14 juni 2017