Gloria-UC Nieuws

Lees hier de laatste versie van het
Gloria-UC nieuws

Wilt u het Gloria-UC nieuws in de toekomst wekelijks via e-mail ontvangen dan kunt u zich hier aanmelden.

Belactie Vriendenloterij

Op 31 mei is de Vriendenloterij Club belactie gehouden. Door het meespelen met de Vriendenloterij gaat 50% van ieder verkocht lot als opbrengst naar Gloria-UC. En dat geld hebben we hard nodig! De nieuwe spelvormen van de KNVB vragen om nieuw matereel. Doeltjes op verschillende maten, belijningsmaterialen en al jaren is het de droom om het ballenhok goed in te kunnen richten met goede ballenrekken en kasten voor alle materalen van de verschillende teams.  Hiervoor is geld nodig en dat willen wij bij elkaar halen door middel van het verkopen van loten van de Vriendenloterij.

Gisteravond zijn we de belactie gestart met een belteam van 10 gemotiveerde Glorianen. Om de interne mens te versterken werd de actie gestart met een lekkere maaltijd gesponsord door Friet+. Het was heerlijk allemaal en wij danken jullie dan voor deze geweldige bijdrage aan de avond! Jacqueline ook heel erg bedankt voor de heerlijke zelfgemaakte soep! In een periode van 2 uur zijn er ruim 80 loten verkocht! Bij 50 loten kon de bonus van € 1.000 worden bijgeschreven. In totaal staat de teller nu op een bedrag van ongeveer€ 1.550.  Zelfs de begeleider van de Vriendenloterij complimenteerde de belgroep met het behaalde resultaat. Echt super gedaan! En natuurlijk ook enorm bedankt aan de leden die de loten hebben gekocht!

De kosten van de nieuwe materialen is begroot op ongeveer € 4.000, dus we zijn er nog niet! Mede door dit behaalde resultaat, maar ook door het enthousiasme van jullie allemaal, is besloten om een 2e belactie avond te organiseren.

Dit zal zijn op DINSDAG 27 JUNI vanaf 18.00 uur in de kantine van Gloria.

Daarvoor hebben we nog meer bellers nodig!!!!!

We willen een belgroep hebben van 15 personen.
Dus meld je aan bij Arthur Louer 06-29594924 of arthur.louer@kpnmail.nl

02 juni 2017