Gloria-UC Nieuws

Lees hier de laatste versie van het
Gloria-UC nieuws

Wilt u het Gloria-UC nieuws in de toekomst wekelijks via e-mail ontvangen dan kunt u zich hier aanmelden.

Geslaagde ‘Kiddiez & Co jeugddag’ bij Gloria UC

Zaterdag 13 mei organiseerde Gloria UC wederom een geslaagde jeugddag. Het evenement dat de jeugdleden niet willen missen en waarbij iedereen een vriendje of vriendinnetje mee mag brengen. Hier werd dan ook gretig gebruik van gemaakt en bijna 200 kinderen hebben een fantastische dag beleefd. De deelnemers vanaf 4 jaar tot en met 13 jaar werd een uitdagende en geheel verzorgde speldag aangeboden die mogelijk werd gemaakt door de vele ouders die als vrijwilliger een handje uit de mouwen staken.

Het weer hielp ons een handje en, ondanks de mindere voorspellingen, kijken we terug op een aangename en droge dag. Er waren meerdere spellen uitgezet waarbij balvaardigheid een belangrijk aandeel in het spelaanbod had. Daarnaast mocht ook de uitdagende stormbaan en kruiwagenbaan niet ontbreken waarop de kinderen, zelfs de allerkleinsten, hun hart op konden halen. Om de pauzes te overbruggen werd, naast doelschieten en een tennis-behendigheidsspel, “buikschuiven” aangeboden dat een groot succes was.

Gretig en met volledige inzet werd op de verschillende spellen gestreden voor het dagklassement waarbij in iedere leeftijdsklasse aan het einde van de dag een winnaar werd aangewezen. De overall winnaars konden een mooie spinner verdienen en voor alle deelnemers was er een lekkere snoepzak als beloning voor de sportieve inzet.

Deze dag was alleen mogelijk door de vele vrijwilligers die hebben geholpen er een groot succes van te maken dat zeker weer voor herhaling vatbaar is. Onze dank aan deze vrijwilligers is groot, maar zeker ook aan de sponsors die deze geheel verzorgde dag mogelijk hebben gemaakt: Kiddiez & Co voor de sponsoring van de snoepzakken, D’n Italjaan voor het heerlijke ijsje en Friet+ voor de snacks.
31 mei 2017