Gloria-UC Nieuws

Lees hier de laatste versie van het
Gloria-UC nieuws

Wilt u het Gloria-UC nieuws in de toekomst wekelijks via e-mail ontvangen dan kunt u zich hier aanmelden.

In Memoriam Emiel Verhoeven

Voetbalvereniging Gloria-UC neemt afscheid van een van haar oudste en tevens trouwste supporters.

Milleke wordt geïnterviewd door BN de Stem na de behaalde promotie in 2008

Zijn hele leven bestond uit het aanmoedigen van met name het 1e elftal van Gloria-UC, waar zij ook gingen om te voetballen, daar was Emiel langs de lijn om zijn elftal aan te moedigen.

Emiel of zoals wij hem kennen Milleke was altijd aanwezig, bij zowel thuis- als uitwedstrijden van zijn club Gloria-UC. Met zijn innemende verschijning en altijd opgewekte humeur was Emiel een voorbeeld voor de Club, de leden en supporters en als er een kampioenschap of periodekampioenschap werd behaald, dan vierde Emiel dat altijd intens met ons mee.

Hij genoot van zijn welverdiende borreltje dat altijd voor hem klaar stond in de rust van een wedstrijd en ook de derde helft was hem niet vreemd. Toen zijn hoge leeftijd en gezondheid het niet meer toeliet de wedstrijden op het veld “live” te volgen dan was er altijd nog buurman Harry die hem zondags op de hoogte bracht van de uitslag van de gespeelde wedstrijd van het 1e elftal.

De laatste jaren waren er steeds meer problemen met zijn gezondheid en afgelopen op zondag 24 september 2017 is Emiel van ons heen gegaan.

Namens het bestuur en alle leden van Gloria-UC wensen wij zijn vrouw Wies, kinderen en kleinkinderen veel sterkte.
09 oktober 2017