Gloria-UC Nieuws

Lees hier de laatste versie van het
Gloria-UC nieuws

Wilt u het Gloria-UC nieuws in de toekomst wekelijks via e-mail ontvangen dan kunt u zich hier aanmelden.

GLORIA UC TRAININGSPAKKEN

Beste leden van Gloria UC,

De trainingspakken voor de gehele jeugd zijn definitief goedgekeurd door het bestuur en is na diep onderhandelen gekomen op een punt van uitvoering. Wat is de constructie; vanuit de sponsordeal met 100% is een bedrag afgesproken wat door de club alleen in materialen ( geen geldbedrag ) mag worden opgenomen binnen 4 jaar. Het kan ook in een keer aangewend worden wat nu het geval is; dat resulteert in 2/3 van het totale aantal pakken wat we nodig hebben. De overige 1/3 worden door drukkerij de Jong gesponsord vanuit het jeugdbeleidsplan. Het is het jako pak zoals staat afgebeeld op webshop 100%; met voorop Gloria logo en achterop logo drukkerij de Jong en zal aan ieder contributie betalend jeugdlid worden uitgereikt. Maatvoering gaat van junior 116-164 naar senior S-3XL. Er is gekozen voor een bruikleenovereenkomst te tekenen na ontvangst; als kinderen eruit groeien kan het indien in goede staat nog dienen voor een ander jeugdlid waardoor we dit kunnen blijven continueren in de toekomst en indien noodzakelijk kunnen aanvullen. In de bruikleenovereenkomst staat vermeld dat: "verwijtbare" schade aan artikelen (trainingspakken) kan worden verhaald. ( prijzen trainingspakken staan op de webshop ) Het is nu de wens van de club om de trainingspakken ten alle tijden te laten dragen voor en na wedstrijden en evt. tijdens trainingen. NIET voor activiteiten die niet club gebonden zijn. Dit gaat ook opgenomen worden in het jeugdbeleidsplan zodat deze "wens" omgezet kan worden in de "verplichte" basisuitrusting van de spelers als zij op wedstrijd gaan.

Echter om deze grote actie goed te laten gaan hebben we jullie hulp nodig! Wat vragen wij; ALLE trainers/elftalbegeleiders nemen op basis van de elftallijst zoals deze op de website staat vermeld bij teamindelingen, ZELF ( iom ouders ) de maatvoering op. Deze lijsten worden compleet ingevuld ( evt met handgeschreven aanvullingen ) ingeleverd bij Jeroen Timmermans zodat hij deze kan totaliseren en doorgeven tzt aan 100% voetbal. De leden die nog GEEN contributie hebben betaald; (zij dienen dat eerst te voldoen! ) Daarna plannen we een uitgifte avond, afhankelijk van de snelheid van het opnemen en verwerken van de order. ( 2/3 weken levertijd ) Doelstelling is om voor 5 december iedereen voorzien te hebben.

Belangrijk om te weten;

ALLE KOSTEN DIE VOORTKOMEN UIT DEZE TRAININGSPAKKEN ZIJN VOLLEDIG GESPONSORD DOOR DRUKKERIJ DE JONG VANUIT HET JEUGDSBELEIDSPLAN EN DE SPONSORDEAL MET 100% voetbal GEEN KOSTEN UIT DE EXPLOITATIE VAN GLORIA UC!!!

Jeroen Timmermans
Voorzitter stuurgroep Gloria UC
07 oktober 2017