Welkom op de website van Gloria-UC

Gloria-UC Nieuws

Lees hier de laatste versie van het
Gloria-UC nieuws

Wilt u het Gloria-UC nieuws in de toekomst wekelijks via e-mail ontvangen dan kunt u zich hier aanmelden.

Laatste nieuws

Contributie seizoen 2017-2018
Tijdens de bijzondere algemene leden vergadering van 15 mei 2017 zijn de contributie bedragen voor het seizoen 2017-2018 vastgesteld. Verder is tijdens deze vergadering ook besloten om de contributie voor het seizoen 2017-2018 per 1 juni te facturen.
Lees verder... 29 mei 2017
Uitnodiging jeugdkamp 2017
Klik hier voor alle informatie over het jeugdkamp 2017.
Lees verder... 15 juni 2017
PERSBERICHT: Gloria-UC uit Baarle-Nassau ontvangt 500 euro extra van VriendenLoterij
Amsterdam, 15 juni 2017 – Een grote verrassing voor Voetbalvereniging Gloria-UC uit Baarle-Nassau van de VriendenLoterij. De club is één van de succesvolste deelnemers aan de VriendenLoterij Belmaanden in mei en ontvangt eenmalig een extra bijdrage van 500 euro. De Belmaanden zijn een initiatief van de VriendenLoterij om clubs en verenigingen in Nederland op een sympathieke en structurele manier financieel te ondersteunen. Gloria-UC gaat het geld gebruiken voor nieuwe materialen.
Lees verder... 15 juni 2017
Teamindelingen jeugd seizoen 2017-2018
Voor de TC Jeugd van Gloria UC is het de afgelopen tijd weer een drukke periode geweest. Richting het einde van het ene seizoen dient al weer een start gemaakt te worden met het volgende. We proberen bij de teamindeling zo zorgvuldig mogelijk te werk te gaan. Het is en blijft echter een ingewikkelde puzzel, waarbij we niet altijd aan ieders wensen en verwachtingen kunnen voldoen.
Lees verder... 14 juni 2017
Voortgang Gloria-UC
Tijdens de laatste mailing zijn jullie geïnformeerd over uitkomst van de follow-up van de droomsessie. In deze mail hebben wij een overzicht gegeven van de namen van de stuurgroepleden en de werkgroepen die gaan worden gevormd. Op woensdag 7 juni is de eerste Stuurgroepvergadering geweest en is Jeroen Timmermans gekozen als voorzitter van de Stuurgroep.
Lees verder... 12 juni 2017
Belactie Vriendenloterij
Op 31 mei is de Vriendenloterij Club belactie gehouden. Door het meespelen met de Vriendenloterij gaat 50% van ieder verkocht lot als opbrengst naar Gloria-UC. En dat geld hebben we hard nodig! De nieuwe spelvormen van de KNVB vragen om nieuw matereel. Doeltjes op verschillende maten, belijningsmaterialen en al jaren is het de droom om het ballenhok goed in te kunnen richten met goede ballenrekken en kasten voor alle materalen van de verschillende teams. Hiervoor is geld nodig en dat willen wij bij elkaar halen door middel van het verkopen van loten van de Vriendenloterij. 
Lees verder... 02 juni 2017
Smokkeltoernooi 20 Mei 2017
De 11e editie van het smokkeltoernooi ligt weer achter ons.
Het weer liet ons heel de week in onzekerheid, maar uiteindelijk bleken de weergoden redelijk goed gezind. De zon zette, zeker ’s middags, af en toe het sportpark van vv Gloria UC goed in het zonnetje.
Lees verder... 31 mei 2017
Geslaagde ‘Kiddiez & Co jeugddag’ bij Gloria UC
Zaterdag 13 mei organiseerde Gloria UC wederom een geslaagde jeugddag. Het evenement dat de jeugdleden niet willen missen en waarbij iedereen een vriendje of vriendinnetje mee mag brengen. Hier werd dan ook gretig gebruik van gemaakt en bijna 200 kinderen hebben een fantastische dag beleefd. De deelnemers vanaf 4 jaar tot en met 13 jaar werd een uitdagende en geheel verzorgde speldag aangeboden die mogelijk werd gemaakt door de vele ouders die als vrijwilliger een handje uit de mouwen staken.
Lees verder... 31 mei 2017
Belactie Vriendenloterij
We gaan meedoen met de belactie vriendenloterij. We zijn nog op zoek naar een 8/10 tal personen welke nog mee willen doen met het bel team. De inkomsten uit deze actie kunnen we goed gebruiken binnen Gloria-UC. Laat ons niet in de kou staan en meld je aan. Zie tevens de informatie in onderstaande tekst. 
Lees verder... 26 mei 2017
Gevonden voorwerpen
De afgelopen weekenden, met de jeugddag en de smokkeltrofee zijn er veel spullen blijven liggen bij Gloria-UC. Als U iets kwijt bent kunt U even langs komen om te kijken of er iets van U is gevonden.
Lees verder... 23 mei 2017