Welkom op de website van Gloria-UC

Gloria-UC Nieuws

Lees hier de laatste versie van het
Gloria-UC nieuws

Wilt u het Gloria-UC nieuws in de toekomst wekelijks via e-mail ontvangen dan kunt u zich hier aanmelden.

Laatste nieuws

Belactie Vriendenloterij
We gaan meedoen met de belactie vriendenloterij. We zijn nog op zoek naar een 8/10 tal personen welke nog mee willen doen met het bel team. De inkomsten uit deze actie kunnen we goed gebruiken binnen Gloria-UC. Laat ons niet in de kou staan en meld je aan. Zie tevens de informatie in onderstaande tekst. 
Lees verder... 26 mei 2017
Gevonden voorwerpen
De afgelopen weekenden, met de jeugddag en de smokkeltrofee zijn er veel spullen blijven liggen bij Gloria-UC. Als U iets kwijt bent kunt U even langs komen om te kijken of er iets van U is gevonden.
Lees verder... 23 mei 2017
Vacature Trainer en Leider Gloria UC 2
Komend seizoen gaat Gloria UC van start met een selectie bestaand uit Gloria UC 1 en 2. Voor ons 2e team zijn we op zoek naar een trainer en en leider, wie van onze leden voelt zich geroepen om een jong en enthousiast team waar prestatie en gezelligheid hand in hand horen te gaan 2 maal in de week te trainen en op zondag te begeleiden.
Lees verder... 22 mei 2017
Verslag BALV 15 mei 2017 & stand van zaken
Hier treft u het verslag aan van de bijzondere algemene ledenvergadering welke afgelopen maandag is gehouden. De opkomst was goed, wat een indicatie is dat men begaan is met het lot van onze vereniging. Zoals door mij aangeven tijdens de BALV was er op dinsdag 16 mei een afspraak met de gemeente.
Lees verder... 22 mei 2017
Voetbaldagen de Rebelletjes 24 en 25 augustus
Op donderdag 24 en vrijdag 25 augustus vinden bij Gloria-UC weer de Rebelletjes dagen plaats.
Klik hier voor alle informatie.
Lees verder... 22 mei 2017
Nacompetitie Gloria-UC 1
Aanstaande zondag 21 mei speelt Gloria zijn eerste van de twee nacompetitie wedstrijden uit bij Neerlandia'31 in Dorst. Bij winst of een gelijkspel zal Gloria zijn tweede wedstrijd thuis spelen op 5 juni tegen Buren.

Bij een eventueel verlies moet Gloria op 28 mei zijn tweede nacompetitie wedstrijd spelen. De winnaar van de poule plaatst zich voor de 4e klasse.

Graag zien we jullie supporters in grote aantallen aanstaande zondag op Sportpark Neerlandia'31 te Dorst!
Lees verder... 18 mei 2017
Omkleden Smokkeltrofee zaterdag 20 mei
Zoals jullie weten vindt op zaterdag 20 mei het toernooi om de smokkeltrofee plaats.
Vanwege het zeer groot aantal deelnemende teams en doordat we de kleedkamers van het sporthotel dit jaar niet kunnen gebruiken, willen wij alle jeugdteams van Gloria-UC vragen om thuis om te kleden en te douchen. Op deze manier kunnen wij alle bezoekende teams gebruik laten maken van onze kleedkamers.
Dit geldt dus voor alle teams van gloria : JO11, JO9, MO13, MO11, MO9 en mini's.

Bedankt voor jullie medewerking en laten we er een leuke gezellige dag van maken.
Lees verder... 15 mei 2017
Programma Smokkeltrofee
Het programma van de smokkeltrofee 2017 is bekend. Hier vindt je het programma en meer informatie.
Lees verder... 10 mei 2017
Gloria UC terechte winnaar in matige derby (0-1)
De wedstrijd van het jaar. Niet alleen vanwege de derby maar ook vanwege de belangen die er voor beide ploegen op het spel stonden. Viola die voor nacompetitie speelt om te promoveren en voor Gloria UC is dit tegen degradatie. Een belangrijke wedstrijd dus! Het is een wedstrijd met weinig kansen maar het is Gloria UC dat uit de eerste echte kans meteen goed raak schiet via Dirk van Hooijdonk. Uiteindelijk blijft het bij 0-1 en vieren de Glorianen feest. Het enige minpunt is dat ook Oisterwijk gewonnen heeft en dus onderaan de lijst blijft staan.
Lees verder... 09 mei 2017
Smokkeltrofee 2017 op zaterdag 20 mei
Dit jaar vindt op zaterdag 20 mei alweer de elfde editie van de smokkeltrofee plaats. In de ochtend vanaf 9.00 uur wordt er gestart met de verschillende jeugdtoernooien. De prijsuitreiking hiervan is direct aansluitend. Om 13.00 uur wordt dan gestart met 7 tegen 7 toernooi voor senioren. Hierna vindt nog de interland Nederland – België plaats, dit jaar gespeeld door de D-jeugd. 
Lees verder... 08 mei 2017