Welkom op de website van Gloria-UC

Gloria-UC Nieuws

Lees hier de laatste versie van het
Gloria-UC nieuws

Wilt u het Gloria-UC nieuws in de toekomst wekelijks via e-mail ontvangen dan kunt u zich hier aanmelden.

Laatste nieuws

Pinnen, Ja graag!
Voor uw en ons gemak verzoeken wij alle leden, en bezoekende verenigingen, om zoveel mogelijk te pinnen of contactloos te betalen via onze pinautomaat.
Lees verder... 20 oktober 2017
Fitheidstest door Corpus Fysio
Aan het begin van het seizoen zijn de mannen van onze selectie onder handen genomen door Corpus Fysio in een zogenaamde "fitheidstest". Meerdere keer per jaar zal deze test plaatsvinden om goed in kaart te brengen hoe het met de fysieke gesteldheid van de mannen van onze selectie staat.
Bedankt Corpus Fysio! Klik hier voor de foto's.
Lees verder... 16 oktober 2017
Quiz vol
Met enthousiasme kunnen we mededelen dat er 28 teams zich hebben aangemeld voor de Gloria-UC quiz 2017. Dit houdt in dat we het maximum aantal hebben bereikt. We zijn blij met dit resultaat en de diversiteit aan teams. Mochten er zich nog teams aanmelden worden deze op de reservelijst geplaatst! 
Lees verder... 10 oktober 2017
In Memoriam Emiel Verhoeven
Voetbalvereniging Gloria-UC neemt afscheid van een van haar oudste en tevens trouwste supporters. 
Lees verder... 09 oktober 2017
GLORIA UC TRAININGSPAKKEN
De trainingspakken voor de gehele jeugd zijn definitief goedgekeurd door het bestuur en is na diep onderhandelen gekomen op een punt van uitvoering. Wat is de constructie; vanuit de sponsordeal met 100% is een bedrag afgesproken wat door de club alleen in materialen ( geen geldbedrag ) mag worden opgenomen binnen 4 jaar.
Lees verder... 07 oktober 2017
KERSTBINGO GLORIA UC 2017
De Kerstbingo zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 9 december. Gelieve deze datum alvast in jullie agenda te noteren. Meer informatie volgt. Iedereen is natuurlijk van harte welkom. Mochten er personen c.q. bedrijven zijn die iets willen sponseren mogen ze ons natuurlijk altijd even bellen en komen we graag langs.
Lees verder... 05 oktober 2017
Gloria UC coachjassen
Zoals u reeds vernomen heeft komen er nieuwe coachjassen aan voor jullie. We willen dat deze tijdens alle wedstrijden en evt trainingen gedragen worden om zo de uniformiteit van de club meer te borgen maar uiteraard ook om jullie warm te houden.
Lees verder... 02 oktober 2017
Gloria UC Quiz Hoofdprijs bekend
Naast nog vele andere diverse prijzen is de Gloria UC Quiz hoofdprijs bekend (mede mogelijk gemaakt door FC de Rebellen ). Wil jij deelnemen met “vrienden, vriendinnen of kennissen” schrijf je dan in als team (4-6) en verzin een leuke groepsnaam.
Lees verder... 02 oktober 2017
Voetbal Quiz Gloria UC 10 November
De quiz is voor spelers, aanhang, familie en vrienden, doe mee en schrijf in!
Lees verder... 26 september 2017
Barrooster Gloria-UC
Zoals jullie weten is er vanaf dit seizoen een verplichte bardienst voor de leden.
In bijlage treft je het bardienstrooster aan voor seizoen 2017-2018. Dit t/m de winterstop.
De indeling van het rooster is opgemaakt per adres en gezin. Omdat wij begrijpen dat een rooster niet altijd past in een ieders agenda is onderling ruilen toegestaan.
Lees verder... 20 september 2017