Gloria-UC Nieuws

Lees hier de laatste versie van het
Gloria-UC nieuws

Wilt u het Gloria-UC nieuws in de toekomst wekelijks via e-mail ontvangen dan kunt u zich hier aanmelden.

Gloria-UC's talententour

Op deze pagina vindt je informatie over de Gloria voetbaltalenten. Dit zijn talenten welke vanuit de Gloria jeugdopleiding werden gescout en waarop we trots kunnen zijn. Misschien dat we ze ooit nog eens zullen zien op het hoogste voetbalniveau, misschien wel 'In Oranje...', al weet iedereen dat dit nog een hele lange weg is, met veel hobbels en obstakels. We houden je in ieder geval op de hoogte van hun prestaties.

Op de oude website konden we vermelden dat het goed ging met Gloria UC talenten welke door de jaren heen doorstroomden naar andere verenigingen. Het leek ons leuk een up-date hiervan te verzorgen, zodat iedereen op de hoogte kan blijven. Dit toont tevens aan de er wel degelijk veel talent rondloopt en heeft gelopen op de velden van Gloria-UC. Misschien zijn het allemaal wel 'Abe Lenstra's' die net als op de foto ooit in een Gloria-jas hebben rond gelopen!?

Update Gloria's Talenten Tour per november 2008

Jeroen Kerremans is inmiddels teruggekeerd op het oude nest en is inmiddels een vaste waarde in het eerste van Gloria UC.

Remco van den Broek speelt al weer zijn derde seizoen bij KFC Poppel in België (2e klasse A provinciaal) Als middenvelder heeft Remco al een paar keer gescoord. Volg zijn verrichtingen op de Poppelsite www.fcpoppel.be

Fonny Vissers speelde in zijn jeugd bij Gloria UC. Er was even sprake dat hij ook terug zou keren na de winterstop bij Gloria UC. Fonnie heeft er echter voor gekozen om in zijn woonplaats vij St Joris Rijkevorsel te gaan voetballen

Johan Hereijgers  is ook teruggekeerd op het oude nest. Hij verdedigt dit seizoen samen met Nick het doel van Gloria UC.

Joran Beerens speelt momenteel voor het tweede seizoen in het eerste van Sarto dat uitkomt in de derde klasse. Zijn verrichtingen kunt u volgen op de site http://www.sarto1.nl

Daniel Mallien speelt bij Sarto A1(3e Divisie landelijk) en is eveneens middenvelder.
Thijs Bastijns komt dit seizoen ook al uit voor Sarto A1 en is inzetbaar in de verdediging en op het middenveld.
De belevenissen van Daniel en Thijs zijn te volgen op de site http://www.sartoa1.nl

Jason de Jong kwam dit jaar uit voor BVO Veendam. In de winterstop werd zijn contract ontbonden. Gloria heeft met hem ook een heuse international. Jason heeft nl. inmiddels al een paar wedstrijden gespeeld voor het Filippijns elftal. Waar hij volgend seizoen zal spelen is nog onbekend.